O nama
Online engleski je prva škola u Srbiji za učenje engleskog jezika preko interneta. Naš tim čine osnivači škole, Ljubica Irina, kao i profesori posvećeni vašem uspešnom učenju engleskog jezika. Želimo da vam prenesemo znanje na što lakši način i zbog toga donosimo savremene metode učenja jezika na naše prostore.
 
Pružamo vam luksuz da učite engleski jezik iz udobnosti vašeg doma. Na taj način nema straha, pritiska i gubljenja vremena na dolazak u školu i odlazak iz nje. Ovakav pristup se već dug niz godina pokazao kao uspešan u drugim zemljama. Nemojte da dozvolite da vam strah od novog uskrati tu privilegiju. Učite engleski uživo kroz konverzaciju sa profesorom koji će vas podučavati isključivo na engleskom jeziku.

 

NAŠA METODA

Naša metoda je jednostavna i zasniva se na korišćenju jezika. Kako ga drugačije i progovoriti ukoliko ga ne koristite? Fokusiramo se na vaše greške, učimo vas kako da ih prepoznajete i samo nakon nekoliko časova postaćete vešti u tome.

Osnivači škole Online engleski organizuju i grupne časove sa najviše 4 polaznika u grupi kako bi svako imao dovoljno vremena da koristi jezik na času. Naš najveći fokus je na individualnim časovima gde je kurs kreiran u potpunosti prema vašim potrebama. Vaš profesor konstantno vodi evidenciju o napretku i radi se na onim segmentima koji vam predstavljaju najveći problem. Da biste nešto naučili potrebno je da vam je to interesantno i da možete to da povežete sa ličnim iskustvom. Taj proces zove se personalizacija.

Daćemo vam primer kako biste bolje razumeli:

Danas smo radili lekciju u kojoj se govori o putovanju avionom. Da biste najbolje usvojili vokabular na tu temu, na času ćemo razgovarati o vašim iskustvima ili iskustvima vama bliskih ljudi. Kada neku temu povežete sa ličnim doživljajima ona vam postaje bliža i lakše ćete zapamtiti sve vezano za nju.

Mi kao osnivači škole engleskog online trudimo se da odaberemo odgovarajućeg profesora za svakog učenika, imajući u vidu potrebe, znanje i temperament polaznika kursa. Sve to radimo sa ciljem da učenje engleskog jezika bude što efikasnije.
 

NAŠA MISIJA

Naša misija je da vam pomognemo da se sporazumete na engleskom jeziku u bilo kojoj situaciji. Mnogima je engleski jezik prepreka u napredovanju u različitim sferama života. Mi želimo da budemo deo vašeg uspeha i da zajedničkim trudnom ostvarimo vaš cilj.

Mi kao osnivači škole Online engleski imamo misiju je da vam olakšamo učenje engleskog i zato ćemo se prilagoditi vašem vremenu i potrebama. Želimo da učite engleski onda kada ste najviše spremni i opušteni. Kada imate želju za učenjem, ono će tada imati pozitivan ishod.

Dosta učenika dolazi kod nas jer im je potrebno na nauče da koriste engleski jezik. To je uglavnom u određenim životnim situacijama: promena posla, promena šefa, rad sa inostranim klijentima, putovanja, selidba u inostranstvo itd.

Naša misija je da vam pomognemo u tome. Ne želimo da poslovni put provedete razmišljajući da li ste se pravilno izrazili na engleskom, nego da pažnju fokusirate na ono što vam je bitno. Većina zna gramatička pravila, ali kada su u situaciji da koriste engleski jezik potrebno im je vreme da sastave rečenicu, previše prevode sa srpskog na engleski i to deluje frustrirajuće i gube volju za učenjem.

Naša misija je da naši polaznici uče sa zadovoljstvom. Hoćemo da vam pokažemo i dokažemo da učenje engleskog nije komplikovano. Sada možete da govorite engleski, bez straha i napetosti. Zato sa razlogom lekcije prilagođavamo vašim interesima i potrebama.
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code